WEB DESIGN

* Izrađujemo profesionalne i stvarno dobro reagirajuće web stranice. Naše web stranice su jedinstvene i prate najnovije trendove i tehnologije dizajna web stranica.

* Sve naše izgrađene web stranice do sada su u potpunosti prilagođene željama klijenta.

* Optimizacija web stranice podrazumijeva da osigurate dobru poziciju na pretraživačima, na taj način će korisnici veoma lako i brzo doći do Vas.

* Atraktivne web stranice, koristeći najnovij tehnologije za izradu i dizajniranje stranica će Vam obezbijediti sigurnu i kvalitetnu kampanju za listu proizvoda ili usluga.

* Izrada Web Shop-a će Vam donijeti sigurnu online prodaju.

* Izrada stranica sa mogučnošću rezervacije termina, za ordinacije i poliklinike, firezerske salone i salone ljepote, advokatske kancelarije i notare.. 

STREAMING RJEŠENJA

*Nudimo rješenja za TV stanice i Radio stanice. Online Streaming rješenja sa transkodiranjem za razne formate Video/Audio codeca.
*Vršimo instalaciju i prepremu rješenja za prijenos TV/Radio kanala preko IP-a, za sve TV i Radio stanice.
*OTT i IPTV kompletna rješenja za IPTV provajdere… 

NETWORKING

* Ako vam je potreban docsis sistem za postavljanje ili cjelovito ISP rješenje za kablovski internet docsis, tu smo! možemo vam ponuditi kompletnu konfiguraciju konfiguracije usmjerivača, docsis sistema, tftp / dhcp / dns / time poslužitelja i modemskih paketa.

* Podešavamo i programiramo Cisco switcheve i routere za ISP, male i srednje firme, škole, univerzitete itd… 

OPTIKA

* Korištenjem najboljih dostupnih komponenata i opreme na tržištu za spajanje/splajsanje optičkih vlakana, možemo ponuditi spajanje/varenje optičkih vlakana i kablova, mjerenje dužina vlakana, detekcija kvarova i prekida.

System Administracija

* Snažna grupa sistem administratora će održavati Vaše servere, kompleksne i jednostavne računarske mreže, kao što su mreže bankomata, sistemi banaka, VPN mreže i servere.
*konfiguraciju i održavanje IT sistema i rješenja za razne kompanije, posebno unix/linux sisteme.
* Briga o sigurnosti kompleksnih i jednostavnih računarskih mreža i sistema.
*AWS – Amazon Web services: izrada kompletne infrastrukture koristeći ponuđene tehnologije unutar panela.
*KVS – Kernel Video Sharing: instalacija kompletnog sistema uključujući web servere i storage.  

 

 Opt