FD Solutions je mala firma koja je nastala krajem 2019e godine u Tuzli, sa ciljem da poboljša način rada malim kompanijama i Internet Service Provajderima (ISP) sa kompletnim IT rješenjima.
Naši uposlenici su certificirani kadar sa CISCO, Linux i Windows server certifikatima. koji opslužuju nekoliko kompanija unutar Bosne i Hercegovine i EU.


Ako tražite sigurno i pouzdano rješenje za Vašu mrežu ili web stranicu, ili kako bi ste zaštitili svoje podatke/mrežu onda smo mi firma koju tražite.
Ako tražite rješenje za Kablovsku televiziju, digitalizaciju, kodiranje/dekodiranje signala, ili IPTV sistem koji nudi korisnicima videoteku, snimalicu, kanale uživo i slično pošaljite nam upit!

Ako se odlučite za Customer Relationship Management (upravljanje odnosima s kupcima) Mi imamo rješenje za Vas! iskustvom sa  SugarCRM ili Hubspot CRM. 

Mi također možemo da Vam ponudimo konsultacije oko proizvoda (google, Microsoft, AWS) dizajniranje ili kreiranje web aplikacije, ili business rješenja tu smo za Vas!!